tiistai 11. kesäkuuta 2013

Jukka Norvannon Raamattu kannesta kanteen iPhone - SANSA

Jukka Norvanto vauhdissa!
Kuva Ilkka Kastepohja
Sarjassamme "ei vain hyviä vaan suorastaan erinomaisia uutisia":
Uusi applikaatio tuo 600 tuntia raamattuopetusta kännykkään

Eilen julkaistu Raamattu kannesta kanteen -puhelinsovellus eli applikaatio tuo iPhonen ja iPadin käyttäjien ulottuville noin 600 tuntia raamattuopetusta veloituksetta. RKK-ohjelmat-niminen sovellus perustuu teologian lisensiaatti Jukka Norvannon Radio Deissä, Radio Kajauksessa ja Järviradiossa pitämiin opetuksiin.

- Älypuhelimen käytöstä vain 5 prosenttia on enää puheluita. Haluamme tarjota monipuolisia vaihtoehtoja Raamatun opiskeluun, joten nyt on applikaation eli appsin aika, kertoo mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja Medialähetys Sanansaattajista (Sansa).
Annaleena Pakkanen
10.06.2013 Sanansaattajat
Lue koko uutinen tästä.

Jukka Norvannon (s.1957) "kuiva" raamatunopetus on löytänyt tiensä Suomen kristikansan sydämiin kaikkialla herätysliikkeistä ja kirkkokunnista riippumatta. Raamattu kannesta kanteen on suunnattoman arvokas johdatus syvemmälle Raamattun tuntemiseen.


Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa
Mahdollisuus kuunnella opetusta MP3 muodossa on avuksi esimerkiksi monelle vammaiselle tai väsyneelle, joka ei pysty tai jaksa lukea tekstiä, mutta kuuntelee sujuvasti. Internetissä RKK tavoittaa kohta käytännöllisesti katsoen kaikki suomenkieltä taitavat maasta tai maanosasta riippumatta. Ja nyt on astuttu nopeimmin kehittyvän huipputekniikan maailmaan poikkeuksellisella tavalla - ilmaisjakeluna!
Nämä kaksitoista Jeesus lähetti ja käski heitä sanoen: "Älköön tienne viekö pakanain luokse, älkääkä menkö mihinkään samarialaisten kaupunkiin, vaan menkää ennemmin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö.

Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle'.

Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

Älkää varustako itsellenne kultaa, älkää hopeata älkääkä vaskea vyöhönne, älkää laukkua matkalle, älkää kahta ihokasta, älkää kenkiä, älkääkä sauvaa; sillä työmies on ruokansa ansainnut.
Jeesus
Matteus 10:5-10 KR 1938


Työmiehiä tarvitaan elopelloilla
Ilkka Kastepohja kertoo
Kristillinen Medialiitto

– Älypuhelimen käytöstä vain 5 prosenttia on enää puheluita. Raamattu kannesta kanteen -ohjelmalla on Radio Deissä, Radio Kajauksessa ja Järviradiossa noin 200 000 viikkokuuntelijaa. Opetuksia voi kuunnella myös internetistä, äänitteinä ja lukea kirjoina. Haluamme tarjota monipuolisia vaihtoehtoja Raamatun opiskeluun, joten nyt on applikaation eli appsin aika, kertoo Sansan mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja.
RKK-ohjelmat-nimellä löytyvä sovellus tuo iPhonen ja iPadin käyttäjien ulottuville yli 1400 yksittäistä raamattuopetusta, joiden avulla voi opiskella Raamatun lähes kannesta kanteen. Puhelinsovellus on toteutettu pääosin vapaaehtoisvoimin, ja se on ladattavissa maksutta Applen iStoresta.
Sansa
Suurenmoista aikamme kehittyneen tekniikan soveltamista, Ilkka!





Herran sana ei tyhjänä palaa

Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää,
huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä!

Hylätköön jumalaton tiensä ja väärintekijä juonensa, kääntyköön takaisin Herran luo, sillä hän armahtaa, turvautukoon Jumalaan, sillä hänen anteeksiantonsa on runsas.

-- Minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne
eivätkä teidän tienne ole minun teitäni,
sanoo Herra.

Sillä niin korkealla kuin taivas kaartuu maan yllä,
niin korkealla ovat minun tieni
teidän teittenne yläpuolella
ja minun ajatukseni
teidän ajatustenne yläpuolella.

Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta
eivätkä sinne palaa
vaan kastelevat maan,
joka hedelmöityy ja versoo
ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän,
niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.
Jes 55:6-11



Kiitämme kirkon Herraa tästä armosta ja johdatuksesta, kaikista hankkeeseen osallistuneista ja siitä, että Jumalan Sanaa saa näin vapaasti levittää, opettaa ja julistaa Suomessa!.
Amen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti